Projects by Els

Ttopstart

Ttopstart

De oorspronkelijke opdracht was het vervangen van de huidige Marketing and Communication officer. Tijdens deze periode was het de opdracht om de huidige communicatiemiddelen te continueren, zoals het organiseren van de content, social media, nieuwsbrieven, monitoren KPI’s en het regelen van de communicatiemiddelen rondom events. Daarnaast ben ik gestart met het verder optimaliseren van Marketing Automation. Dat is in samenwerking met de Business Developers opgepakt zodat zij bijvoorbeeld notificaties ontvangen van de meest warme leads.

 

Referentie Patrick de Boer – Partner Ttopstart

In de periode van maart tot en met augustus 2018 heeft Els bij ons (ttopstart) gewerkt als Marketing and Communication officier. Naast haar ervaring op het gebied van Marketing en Communicatie, heeft ze veel kennis van Marketing Automation ingebracht. Zij heeft Automation verder geoptimaliseerd en de betrokken medewerkers hierin geïnstrueerd. Tot slot heeft ze onze nieuwe Marketing and Communication officer ingewerkt. Hierdoor heeft zij nu ook een strategisch inzicht verworven in Automation en kent ze de praktische tips & trics om het verder uit te bouwen.

We hebben Els leren kennen als een prettig persoon om mee samen te werken. Ze bekijkt Marketing vanuit een strategisch niveau en schakelt daarbij eenvoudig naar praktische handvatten. Door haar betrokkenheid, enthousiasme en pragmatische manier van handelen, laat ze ook resultaat zien! Mocht de situatie zich voordoen, dan nemen we zeker opnieuw contact met Els op.

Locatie

Utrecht

Date:

d
Follow us