Marketing by Els
Marketing by Els

Online marketing

Van tool selectie tot implementatie, van klantreis tot automation flow, van slimme strategie tot plan van aanpak. Ik zet routes uit, geef richting of neem de leiding. Samen kiezen we de weg die past bij jouw organisatie, doelen en doelgroep.

Scan om startpunt te bepalen

Een belangrijke stap in de samenwerking is het bepalen de digitale volwassenheid van jouw organisatie. Op basis van een digital maturity model brengen we in kaart welke rol online marketing op dat moment speelt. Dit zorgt ervoor dat we de juiste middelen inzetten op het juiste moment voor jouw organisatie. Staat de juiste basis om daarop verder te bouwen, of zetten we eerst gezamenlijk de basis neer? Dit matchen we met de doelstellingen die we willen bereiken, en van daaruit gaan we aan de slag.

Maak gebruik van mijn netwerk!

Marketing kent vele deelgebieden zoals SEO, SEA, social advertisement en ga zo maar door. Organisaties zien daardoor in sommige gevallen ‘door de bomen het bos niet meer’. Op dat moment functioneer ik als spil tussen deze vakgebieden. Zo bekijken we welke onderdelen we willen inzetten, en beoordelen we of het nodig is om externe partijen in te schakelen. Zo kun je gebruik maken van mijn toffe netwerk, mocht dat gewenst zijn!

Waar ik energie van krijg? Het verbinden van verschillende vakgebieden binnen marketing om zo een maximaal resultaat te creƫren voor de klant.

15+

Netwerk

10+

Scans

10+

Deelgebieden

d
Follow us