Projects by Els
Projects by Els

Projecten

Met mijn 360 graden blik manage ik jouw projecten. Ik duik er bovenop en middenin, maak het concreet en helder. En leuk bovendien, minstens zo belangrijk voor grote stappen en succes. Dit kunnen allerlei projecten zijn: van ontwikkeling van een website, implementatie van een tool tot het meenemen van mensen en organisaties. Nieuwe inzichten en ideeën, ook die heb ik altijd bij me én deel ik graag. Zo halen we samen alles uit jouw projecten.

 

Daar krijg ik energie van!

Gezamenlijk toewerken naar het eindresultaat, daar krijg ik écht energie van. Scrumsgewijs, stap voor stap en oplossingsgericht. Een project zal nooit vlekkeloos verlopen, maar door er bovenop te zitten en in een vroeg stadium uitdagingen te signaleren is het mogelijk om toch het gewenste resultaat te behalen. Het moment dat planningen, budgetten en kwaliteit samenkomen, daar gaan we voor! Communicatie is cruciaal, ga met elkaar in gesprek en kijk naar oplossingen. De mensen zijn dan ook cruciaal: niet alleen om inhoudelijk een goed project te draaien maar ook om een leuk project te doen. Want ook een plezierige opdracht is  minstens zo belangrijk voor grote stappen en succes!

 

“Els is een hele fijne collega om mee samen te werken. Ze is erg georganiseerd, maakt en bewaakt planningen en weet vanuit haar eigen expertise het team naar goede concepten en besluitvorming te begeleiden.”
Talje Dijkhuis – Manager Marketing en Communicatie Kenniscentrum Sport & Bewegen

Het samenbrengen van werelden

Vanaf de start vind ik het belangrijk om projecten goed in kaart te hebben. Wat zijn de doelstellingen, welke stakeholders spelen een rol, welke communicatiemiddelen zijn er, welke budgetten zijn er en hoe gieten we dit alles in een planning? Door vooraf een goed beeld te hebben, is het eenvoudiger om het project tussentijds goed te monitoren. Zo blijf je het project onder controle houden en kun je op tijd schakelen bij uitdagingen.

Daarnaast is het cruciaal om een juiste groep met mensen om je heen te verzamelen. Ik neem teams en mensen mee in mijn visie en ideeën maar laat daarin ook minstens zoveel ruimte over voor ideeën en initiatieven van anderen. Zo ben ik vaak een aanjager of initiator, enthousiasmeer ik mensen en breng ik werelden samen. Het verbinden van vakgebieden en mensen, want samen weet je meer. Dit houdt in dat ik de leiding neem maar ook vanuit een bescheiden rol de mensen op de achtergrond kan ondersteunen.

100+

Spreadsheets

10+

Projecten

10+

Projectteams

d
Follow us