Image Alt

Over Els

Els Tijs

Vol enthousiasme ben ik in 2017 gestart met Marketing by Els. Geboren en getogen in Salland en nog altijd dagelijks aan het genieten van dit stukje Nederland. Het ondernemen heeft altijd gekriebeld: met veel energie hard werken aan een gezamenlijk resultaat. Met enthousiasme en betrokkenheid organisaties ondersteunen om het maximale uit hun projecten en marketing te halen. Dat is waar ik energie van krijg!

Marketing by Els – Projects by Els

Na mijn opleiding Communciatiewetenschap aan de Universiteit Twente (master Bedrijfskunde) ben ik gestart op het gebied van Marketing en communicatie. Door mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid ben ik daarnaast verschillende projecten gaan oppakken. Projecten die raakvlakken hebben met communicatie en/of projectmanagement, maar toch ook buiten het marketingvak. Erg leuk om daarin mijn toegevoegde waarde te kunnen leveren!

Hoe ga ik voor jou aan de slag?

Ik neem teams en mensen mee en verbind online met offline – en andersom. Nieuwe inzichten en ideeën, die heb ik altijd bij me én deel ik graag. Zo halen we samen alles uit jouw projecten en marketing. Ik zeg wel eens: ik maak werk van marketing en projecten. Want daarmee bereik je mensen en resultaten.

Wat mag je van mij verwachten?
  • Concreet resultaat: zoals vooraf bepaald en waar je als organisatie mee vooruit kunt.
  • Eigenaarschap en verantwoordelijkheid: Afspraak = afspraak, ik vind snel mijn weg binnen een nieuwe organisatie en linksom of rechtsom ‘the job will be done’.
  • Organisatiekracht: Ik krijg energie van het organiseren van projecten, maar steek ook graag zelf de handen uit de mouwen.
  • Heldere werkwijze: Duidelijke onderlinge communicatie zodat je weet waar je aan toe bent.
  • Betrokkenheid bij en enthousiasme voor de organisatie en het team
Practice what you preach

En dat doe ik middels het platform Woeste Wijngronden. Ontstaan uit borrelpraat. Een platform voor de wijndummie en de waanzinnige wijnliefhebber. Met te gekke tips, waardevolle weetjes en verrassende info. De landingsplek voor thuiskomers, de blijvers en wereldreizigers. Samen met Elly Raamsteeboers, samen een team, samen Woeste Wijngronden.

Adres
Telefoon / app
Mail
En meer:
Online marketing 0
Project manager 0
Creatief 0
Verbinder 0
Resultaatgericht 0
Betrokken 0
d
Follow us